Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników szpinaku. I nie tylko...
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania – nawet laik ku...
Odsłon: 152
Przepyszna świąteczna sałatka mojej cioci Teresy, tym razem z surimi. Może by...
Odsłon: 7604
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 206
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 110
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 212
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania – nawet laik ku...
Odsłon: 152
Przepyszna świąteczna sałatka mojej cioci Teresy, tym razem z surimi. Może by...
Odsłon: 7604
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 206
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 110
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 212
Składniki
Na 2-3 łyżki gorącego masła wrzuciłam posiekaną cebulę. Kiedy się zeszkliła dodałam 2/3 opakowania szpinaku. Ja kupuję szpinak w kulkach - łatwiej podzielić opakowanie na kilka porcji. Osoliłam i co jakiś czas mieszałam, aby szpinak równomiernie się odmrażał. Kiedy był już niemal papką, dodałam 4 ząbki czosnku i smażyłam ok 5 minut. Po tym czasie wyłączyłam gaz pod patelnią i dodałam śmietanę - 3 łyżki. Podałam z makaronem farfalle. A oto mój filmik pokazujący przygotowanie szpinaku.