Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie serwuje sie tylko jesienia,jest najwiekszy uboj baranow, to tradycja Norweska wszyscy to jedza,jest pyszne.
To lato jest wyjątkowo owocne i tak sobie pomyślałam, że konfitura z czereśni...
Odsłon: 17405
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1100
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6303
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 586
To lato jest wyjątkowo owocne i tak sobie pomyślałam, że konfitura z czereśni...
Odsłon: 17405
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1100
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6303
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 586
Składniki
kapuste pokroj w dosc duze kawakki.
mieso umyj i osusz.
w duzym garczku ukladaj kapuste,mieso i tak do wyczerpania skladnikow
podlej woda nie duzo,posol,popieprz,mozna dodac ziele angielskie
gotowac okolo 3-4 godz na bardzo malym ogniu,podawac z ziemniakami z wody