Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie serwuje sie tylko jesienia,jest najwiekszy uboj baranow, to tradycja Norweska wszyscy to jedza,jest pyszne.
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 2485
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1904
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 2485
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1904
Składniki
kapuste pokroj w dosc duze kawakki.
mieso umyj i osusz.
w duzym garczku ukladaj kapuste,mieso i tak do wyczerpania skladnikow
podlej woda nie duzo,posol,popieprz,mozna dodac ziele angielskie
gotowac okolo 3-4 godz na bardzo malym ogniu,podawac z ziemniakami z wody