Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest bardzo smaczny. Ma wyrazisty smak dzięki dodaniu pieprzu ziołowego.
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 244
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104564
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 349
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9074
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 244
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104564
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 349
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9074
Składniki
Grzyby suszone namoczyć. Najlepiej na noc. Ugotować ok 15 min. Jeśli są duże, to pokroić na mniejsze kawałki. W garnku, na oleju zeszklić cebulę pokrojoną w kostkę. Dodać kiszoną kapustę. Chwilę podusić i dodać gotowanej wody. Kapusta musi być przykryta wodą. Dodać liście laurowe, ziele angielskie, pieprz czarny. Gotować. Na patelni, na maśle usmażyć pokrojone w kostkę pieczarki. Muszą być dobrze odparowane. Przełożyć do garnka z kapustą. Dodać również grzyby - podgrzybki razem z wodą w której się gotowały. Gotować do miękkości kapusty. Dodać sól do smaku i pieprz ziołowy. Starać się dobrze odparować kapustę. Farsz przełożyć na sito, żeby pozbyć się resztek wody. Farsz ma wyrazisty smak dzięki dodaniu pieprzu ziołowego.