Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykonanie mojego męża :) Polecam bo jest Mega pyszne te danie :)
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 25
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Są idealne jako przekąska n...
Odsłon: 35
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 349
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 25
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Są idealne jako przekąska n...
Odsłon: 35
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 349
Składniki
Na rozgrzany olej wrzucamy pokrojoną kiełbasę i podsmażamy do zrumienienia następnie posiekany czosnek i cebulę. Po chwili dodajemy pokrojoną w większe kawałki paprykę. Dokładnie mieszamy i dusimy pod przykryciem przez 10 min. Dodajemy przecier pomidorowy, pomidory z puszki i przyprawy. Chwilę gotujemy. Następnie do sosu dodajemy fasolę z puszki i chwilę gotujemy, cały czas mieszając. Na koniec posypujemy posiekaną natką pietruszki. Ja podałem z ryżem ale równie dobrze smakuje do pieczywa.