Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję dziś przepis na obiad w pół godziny, prosty, szybki i smaczny, dostępny w wersji wegetariańskiej - gdy parówki zastąpimy sojowymi; a nawet wegańskiej - gdy mleko zastąpimy roślinnym. Serdecznie polecam. Proporcje są dla trzech osób.
Proponuję przepis na pyszne i proste danie - kurczak w sosie słodko-kwaśnym,...
Odsłon: 361
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 4844
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26420
Proponuję przepis na pyszne i proste danie - kurczak w sosie słodko-kwaśnym,...
Odsłon: 361
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 4844
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26420
Składniki
Cebulę kroimy w kosteczkę.
Parówki kroimy w plasterki.
Parówki podsmażamy na oliwie, następnie dodajemy do nich cebulkę i jeszcze chwilę razem smażymy.
Następnie wlewamy passatę pomidorową, mieszamy i chwilę wszystko dusimy.
Następnie wlewamy mleko. Mieszamy, chwilkę gotujemy.
Następnie dodajemy odsączoną fasolę z puszki. Mieszamy. Solimy, pieprzymy, mieszamy. Próbujemy, może jeszcze trzeba dosypać soli, pół łyżeczki cukru też trzeba dodać. Chwilę powinno się wszystko lekko pogotować. Na końcu dosypujemy sporo majeranku, mieszamy i gotowe. Smacznego :-)