Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ci którzy wiedzą, to wiedzą…inni jeśli nie, to piszemy…Mieszkamy w Żarach, pięknym mieście na zachodzie kraju….i takie tam… Przepis to istne „czyszczenie lodówki”…wyszło lepiej niż mogliśmy sobie to wyobrazić, więc dzielimy się przepisem ;)
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 951
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 76
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 450
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 151
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 951
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 76
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 450
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 151
Składniki
Pokrojoną w piórka cebulę, szklimy na rozgrzanej oliwie, dodajemy pokrojoną w plasterki kiełbasę, pokrojoną na mniejsze kawałki fasolkę szparagową, posiekany czosnek i smażymy na niewielkim ogniu przez kilka minut. Dodajemy pomidory, wraz z zalewą, mleko kokosowe, przyprawę, cynamon i pieprz. Dusimy pod przykryciem przez jakiś kwadrans. Papryki kroimy w 2-3 cm paski. Dodajemy do całości razem z fasolą i dusimy pod przykryciem do ich miękkości. Mieszamy z posiekaną natką pietruszki. Do smaku doprawiamy solą, pieprzem i cynamonem.