Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Stragany uginają się od warzyw. Trzeba korzystać póki jest tyle dobra. Fasolka na podium.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 902
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22990
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15402
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 902
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22990
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15402
Składniki
Fasolkę oczyścić, poobcinać końce, umyć. Zapakować do garnka z wodą i ugotować. Dodać sól, cukier. Na suchej patelni osuszyć/uprażyć bułkę tartą. Trzeba uważać żeby nie przypalić. Można wyłączyć palnik. Dodać masło. Mieszać aż masło się rozpuści. ( patelnia jest ciepła ) Dodać mąkę migdałową. Ugotowaną fasolkę przełożyć na patelnię i pomieszać, połączyć z mieszanką bułki i mąki migdałowej. Można zajadać. Smacznego