Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Stragany uginają się od warzyw. Trzeba korzystać póki jest tyle dobra. Fasolka na podium.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5523
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1018
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12010
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5126
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1443
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5523
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1018
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12010
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5126
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1443
Składniki
Fasolkę oczyścić, poobcinać końce, umyć. Zapakować do garnka z wodą i ugotować. Dodać sól, cukier. Na suchej patelni osuszyć/uprażyć bułkę tartą. Trzeba uważać żeby nie przypalić. Można wyłączyć palnik. Dodać masło. Mieszać aż masło się rozpuści. ( patelnia jest ciepła ) Dodać mąkę migdałową. Ugotowaną fasolkę przełożyć na patelnię i pomieszać, połączyć z mieszanką bułki i mąki migdałowej. Można zajadać. Smacznego