Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Stragany uginają się od warzyw. Trzeba korzystać póki jest tyle dobra. Fasolka na podium.
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5648
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8879
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7905
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5430
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5648
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8879
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7905
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5430
Składniki
Fasolkę oczyścić, poobcinać końce, umyć. Zapakować do garnka z wodą i ugotować. Dodać sól, cukier. Na suchej patelni osuszyć/uprażyć bułkę tartą. Trzeba uważać żeby nie przypalić. Można wyłączyć palnik. Dodać masło. Mieszać aż masło się rozpuści. ( patelnia jest ciepła ) Dodać mąkę migdałową. Ugotowaną fasolkę przełożyć na patelnię i pomieszać, połączyć z mieszanką bułki i mąki migdałowej. Można zajadać. Smacznego