Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Stragany uginają się od warzyw. Trzeba korzystać póki jest tyle dobra. Fasolka na podium.
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 40
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1993
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 40
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1993
Składniki
Fasolkę oczyścić, poobcinać końce, umyć. Zapakować do garnka z wodą i ugotować. Dodać sól, cukier. Na suchej patelni osuszyć/uprażyć bułkę tartą. Trzeba uważać żeby nie przypalić. Można wyłączyć palnik. Dodać masło. Mieszać aż masło się rozpuści. ( patelnia jest ciepła ) Dodać mąkę migdałową. Ugotowaną fasolkę przełożyć na patelnię i pomieszać, połączyć z mieszanką bułki i mąki migdałowej. Można zajadać. Smacznego