Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Stragany uginają się od warzyw. Trzeba korzystać póki jest tyle dobra. Fasolka na podium.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 725
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5371
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9185
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 101
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 81
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 725
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5371
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9185
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 101
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 81
Składniki
Fasolkę oczyścić, poobcinać końce, umyć. Zapakować do garnka z wodą i ugotować. Dodać sól, cukier. Na suchej patelni osuszyć/uprażyć bułkę tartą. Trzeba uważać żeby nie przypalić. Można wyłączyć palnik. Dodać masło. Mieszać aż masło się rozpuści. ( patelnia jest ciepła ) Dodać mąkę migdałową. Ugotowaną fasolkę przełożyć na patelnię i pomieszać, połączyć z mieszanką bułki i mąki migdałowej. Można zajadać. Smacznego