Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, zdrowa i pożywna fasolka szparagowa z masełkiem i bułką tartą.Idealny dodatek do młodych ziemniaków , jajka sadzonego lub jako samodzielne danie.
Nie masz za wiele składników ani dużej ilości czasu, aby przygotować coś słod...
Odsłon: 5474
Przepis dnia
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 2487
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2225
Spaghetti z kurczakiem, cukinią i pomidorkami koktajlowymi to danie proste i...
Odsłon: 958
Nie masz za wiele składników ani dużej ilości czasu, aby przygotować coś słod...
Odsłon: 5474
Przepis dnia
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 2487
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2225
Spaghetti z kurczakiem, cukinią i pomidorkami koktajlowymi to danie proste i...
Odsłon: 958
Składniki
Z fasolki usuń końcówki ,opłucz i osusz. W garnku zagotuj wodę dodaj sól według własnego uznania, wrzuć fasolkę i gotuj do miękkości. Następnie odcedź na sicie i przelej zimną wodą.
Na suchej patelni podsmaż bułkę tartą wraz z przyprawą na złoty kolor.Dodaj masło i wymieszaj , następnie dodaj fasolkę szparagową, wszystko połącz ze sobą. Fasolkę podawaj na ciepło z młodymi ziemniakami i jajkiem sadzonym, jako samodzielne danie lub według własnego uznania.