Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, zdrowa i pożywna fasolka szparagowa z masełkiem i bułką tartą.Idealny dodatek do młodych ziemniaków , jajka sadzonego lub jako samodzielne danie.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13147
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2510
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3666
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4591
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13147
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2510
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3666
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4591
Składniki
Z fasolki usuń końcówki ,opłucz i osusz. W garnku zagotuj wodę dodaj sól według własnego uznania, wrzuć fasolkę i gotuj do miękkości. Następnie odcedź na sicie i przelej zimną wodą.
Na suchej patelni podsmaż bułkę tartą wraz z przyprawą na złoty kolor.Dodaj masło i wymieszaj , następnie dodaj fasolkę szparagową, wszystko połącz ze sobą. Fasolkę podawaj na ciepło z młodymi ziemniakami i jajkiem sadzonym, jako samodzielne danie lub według własnego uznania.