Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, zdrowe danie obiadowe. Nie tylko raduje podniebienie, również oczy. W zasadzie od tego się zaczyna.
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 57
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 171
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 89
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 154
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 57
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 171
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 89
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 154
Składniki
Fasolkę czyścimy, kroimy na mniejsze kawałki. Lekko podsmażamy na rozgrzanym tłuszczu, dodajemy ryż i zalewamy bulionem (ok. 200 ml). Dodajemy mieszankę chińską, koncentrat i smażymy, cały czas mieszając. Ryż ma być al dente. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Przed podaniem posypujemy prażonymi algami nori.