Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny raz stawiamy na sezonowe przysmaki. Właściwie to gotowanie na tym polega. Robimy to, co w danym sezonie jest dostępne. Fasolka szparagowa w każdym, dosłownie każdym, wydaniu jest niesamowicie smaczna. Wystarczy parę składników i mamy gotowe danie. Teraz pogoda nas nie rozpieszcza, ale potrawa jest idealna w letnie upały...a i poza sezonem jest rewelacyjna.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 731
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5389
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9207
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 113
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 87
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 731
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5389
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9207
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 113
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 87
Składniki
Fasolkę myjemy, usuwamy „końcówki”, gotujemy do miękkości w posłodzonej wodzie. W tym czasie przygotowujemy pesto. Czosnek, oliwę, orzechy i ser miksujemy na gładko, dodajemy posiekaną natkę pietruszki. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Fasolkę odcedzamy, przekładamy do garnka i mieszamy z pesto. Podajemy do razu po przygotowaniu.