Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 03-07-2020
Kuchnia hiszpańska
Ostatnio w gotowaniu idę na łatwiznę i szukam sposobów na to, jak szybko przy...
Odsłon: 16
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 653
Idealna na różne imprezy, święta czy kolację.
Odsłon: 90
Ostatnio w gotowaniu idę na łatwiznę i szukam sposobów na to, jak szybko przy...
Odsłon: 16
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 653
Idealna na różne imprezy, święta czy kolację.
Odsłon: 90
Składniki
Fasolkę obrałem, umyłem, ugotowałem w osolonej wodzie, odcedziłem. Papryki zawinąłem w folię, upiekłem w piekarniku. Zdjąłem skórkę, usunąłem gniazda nasienne, pokroiłem miąższ w cienkie paski. Dodałem do fasolki. Czosnek obrałem, pokroiłem w plasterki, przesmażyłem na oliwie. Dodałem do fasolki i papryki. Doprawiłem solą i pieprzem, dokładnie wymieszałem. Przed podaniem posypałem drobno posiekaną natką.