Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 03-07-2020
Kuchnia hiszpańska
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 825
Połączenie polskich faworków (chrustu) i hiszpańskich churrosów – cienkie, sm...
Odsłon: 53
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2053
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 825
Połączenie polskich faworków (chrustu) i hiszpańskich churrosów – cienkie, sm...
Odsłon: 53
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2053
Składniki
Fasolkę obrałem, umyłem, ugotowałem w osolonej wodzie, odcedziłem. Papryki zawinąłem w folię, upiekłem w piekarniku. Zdjąłem skórkę, usunąłem gniazda nasienne, pokroiłem miąższ w cienkie paski. Dodałem do fasolki. Czosnek obrałem, pokroiłem w plasterki, przesmażyłem na oliwie. Dodałem do fasolki i papryki. Doprawiłem solą i pieprzem, dokładnie wymieszałem. Przed podaniem posypałem drobno posiekaną natką.