Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię fasolkę, wymyśliłam w takiej wersji,którą bardzo polecam.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1320
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 226
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1320
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 226
Składniki
Fasolkę oczyścić z ogonków ugotować w posolonej wodzie i odcedzić. Cebulę pokroić w piórka i podsmażyć na maśle,dodać paprykę pokrojoną w kostkę oraz kiełbase.Podsmażyć 10min.Na koniec wrzucić .pomidory obrane ze skórki i smażyć kolejne 10min. Gdy mamy już gotowe dodać pokrojoną fasolkę,paprykę w proszku,pieprz i sól..Wszystko dokładnie wymieszać chwilę podsmażyć i danie gotowe. Smacznego życzę!