Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię fasolkę, wymyśliłam w takiej wersji,którą bardzo polecam.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4491
Gdy nie mam pomysłu na obiad, wjeżdża ryba. Nikt nie marudzi ;) Poniżej pomys...
Odsłon: 26
Ten smalec, a właściwie pyszne skwarki ze smalczykiem, znam od lat. Gdy byłam...
Odsłon: 57
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4491
Gdy nie mam pomysłu na obiad, wjeżdża ryba. Nikt nie marudzi ;) Poniżej pomys...
Odsłon: 26
Ten smalec, a właściwie pyszne skwarki ze smalczykiem, znam od lat. Gdy byłam...
Odsłon: 57
Składniki
Fasolkę oczyścić z ogonków ugotować w posolonej wodzie i odcedzić. Cebulę pokroić w piórka i podsmażyć na maśle,dodać paprykę pokrojoną w kostkę oraz kiełbase.Podsmażyć 10min.Na koniec wrzucić .pomidory obrane ze skórki i smażyć kolejne 10min. Gdy mamy już gotowe dodać pokrojoną fasolkę,paprykę w proszku,pieprz i sól..Wszystko dokładnie wymieszać chwilę podsmażyć i danie gotowe. Smacznego życzę!