Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawe połączenie. Nie miałem czerwonej papryki więc dodałem zieloną, którą otrzymałem z domowego ogrodu znajomej.
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 314
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 95
Bardzo rzadko piekę serniki, bo to niepraktyczne ciasto dla dwuosobowej rodzi...
Odsłon: 21
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 148
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 314
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 95
Bardzo rzadko piekę serniki, bo to niepraktyczne ciasto dla dwuosobowej rodzi...
Odsłon: 21
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 148
Składniki
Fasolkę umyłem, odciąłem końcówki, ugotowałem. Na patelni rozgrzałem olej, włożyłem posiekaną cebulę, czosnek i po chwili pokrojoną w paski wołowinę. Smażyłem do miękkości mięsa. Następnie dodałem pokrojoną oczyszczoną paprykę, pomidory, fasolę i przyprawy. Całość dusiłem ok. 15 minut.