Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawe połączenie. Nie miałem czerwonej papryki więc dodałem zieloną, którą otrzymałem z domowego ogrodu znajomej.
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45672
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23147
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1451
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45672
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23147
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1451
Składniki
Fasolkę umyłem, odciąłem końcówki, ugotowałem. Na patelni rozgrzałem olej, włożyłem posiekaną cebulę, czosnek i po chwili pokrojoną w paski wołowinę. Smażyłem do miękkości mięsa. Następnie dodałem pokrojoną oczyszczoną paprykę, pomidory, fasolę i przyprawy. Całość dusiłem ok. 15 minut.