Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najbardziej typowy duet to fasola z bułką tartą, ale jako nadzienie do roladek również się sprawdza.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113246
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 661
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1168
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 750
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113246
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 661
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1168
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 750
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy. 2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Fasolkę gotujemy w osolonej wodzie. 4. Na każdym kawałku mięsa, układamy plasterek sera.
5. Pasek papryki.
6. Ugotowaną fasolkę.
7. Zawijamy roladki.
8. Obtaczamy w mące.
9. Zanurzamy w roztrzepanym jajku.
10. Panierujemy w bułce tartej
11. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
12. Roladki gotowe. 13. Smacznego.