Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najbardziej typowy duet to fasola z bułką tartą, ale jako nadzienie do roladek również się sprawdza.
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4252
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 67
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 42
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 75
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 382
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4252
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 67
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 42
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 75
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 382
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy. 2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Fasolkę gotujemy w osolonej wodzie. 4. Na każdym kawałku mięsa, układamy plasterek sera.
5. Pasek papryki.
6. Ugotowaną fasolkę.
7. Zawijamy roladki.
8. Obtaczamy w mące.
9. Zanurzamy w roztrzepanym jajku.
10. Panierujemy w bułce tartej
11. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
12. Roladki gotowe. 13. Smacznego.