Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najbardziej typowy duet to fasola z bułką tartą, ale jako nadzienie do roladek również się sprawdza.
Polecam.
Odsłon: 383
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 1661
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 572
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1942
Polecam.
Odsłon: 383
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 1661
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 572
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1942
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy. 2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Fasolkę gotujemy w osolonej wodzie. 4. Na każdym kawałku mięsa, układamy plasterek sera.
5. Pasek papryki.
6. Ugotowaną fasolkę.
7. Zawijamy roladki.
8. Obtaczamy w mące.
9. Zanurzamy w roztrzepanym jajku.
10. Panierujemy w bułce tartej
11. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
12. Roladki gotowe. 13. Smacznego.