Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najbardziej typowy duet to fasola z bułką tartą, ale jako nadzienie do roladek również się sprawdza.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 959
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1986
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 465
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 959
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1986
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 465
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy. 2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Fasolkę gotujemy w osolonej wodzie. 4. Na każdym kawałku mięsa, układamy plasterek sera.
5. Pasek papryki.
6. Ugotowaną fasolkę.
7. Zawijamy roladki.
8. Obtaczamy w mące.
9. Zanurzamy w roztrzepanym jajku.
10. Panierujemy w bułce tartej
11. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
12. Roladki gotowe. 13. Smacznego.