Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca i aromatyczna cukinia,polecam na lekki obiad.
Prosty w przygotowaniu, puszysty i smaczny sernik. Sernik przygotowany na spo...
Odsłon: 69
Dzisiaj zapraszam Was na deser zero waste. Został mi otwarty serek mascarpone...
Odsłon: 335
Prosty w przygotowaniu, puszysty i smaczny sernik. Sernik przygotowany na spo...
Odsłon: 69
Dzisiaj zapraszam Was na deser zero waste. Został mi otwarty serek mascarpone...
Odsłon: 335
Składniki
Cebulę zeszklić,dodać pokrojone boczniaki ,czosnek posiekany i papryczkę chili,wszystko usmażyć.
Dodać ugotowany ryż,natkę oraz środki pokrojone z wydrążonych cukinii. Podsmażyć wszystko razem około 7 min. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Farszem napełnić cukinie,przykryć uciętym kapelusikiem i dać do piekarnika nagrzanego do 190st. Zapiekać około 40min. Najlepiej sprawdzać by cukinia była lekko twarda.
Smacznego życzę!