Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca i aromatyczna cukinia,polecam na lekki obiad.
Polecam.
Odsłon: 224
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 325
Leniwe kluski to kluski uwielbiane przez moją rodzinkę. Przepis na te kluski...
Odsłon: 531
Polecam.
Odsłon: 224
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 325
Leniwe kluski to kluski uwielbiane przez moją rodzinkę. Przepis na te kluski...
Odsłon: 531
Składniki
Cebulę zeszklić,dodać pokrojone boczniaki ,czosnek posiekany i papryczkę chili,wszystko usmażyć.
Dodać ugotowany ryż,natkę oraz środki pokrojone z wydrążonych cukinii. Podsmażyć wszystko razem około 7 min. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Farszem napełnić cukinie,przykryć uciętym kapelusikiem i dać do piekarnika nagrzanego do 190st. Zapiekać około 40min. Najlepiej sprawdzać by cukinia była lekko twarda.
Smacznego życzę!