Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam faszerowane warzywa, tym razem przygotowałam cukinię z fasolką szparagową, kiełbaskami śniadaniowymi i serem mozzarellą.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1719
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15104
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3313
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8901
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1719
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15104
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3313
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8901
Składniki
Fasolkę gotujemy dio miękkości około 10 minut. Studzimy i kroimy w mniejsze kawałki. Kiełbaski kroimy w plasterki. Ser mozzarella kroimy w kostkę. Fasolkę mieszamy z serem i kiełbaskami. Dodajemy rozkłócone jajko i przyprawy. Cukinię kroimy wzdłuż na pół, wydrążamy środki. Wykładamy farsz. Pieczemy 35-40 minut w 180 stopniach. Smacznego ;)