Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam faszerowane warzywa, tym razem przygotowałam cukinię z fasolką szparagową, kiełbaskami śniadaniowymi i serem mozzarellą.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414011
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2220
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414011
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2220
Składniki
Fasolkę gotujemy dio miękkości około 10 minut. Studzimy i kroimy w mniejsze kawałki. Kiełbaski kroimy w plasterki. Ser mozzarella kroimy w kostkę. Fasolkę mieszamy z serem i kiełbaskami. Dodajemy rozkłócone jajko i przyprawy. Cukinię kroimy wzdłuż na pół, wydrążamy środki. Wykładamy farsz. Pieczemy 35-40 minut w 180 stopniach. Smacznego ;)