Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam faszerowane warzywa, tym razem przygotowałam cukinię z fasolką szparagową, kiełbaskami śniadaniowymi i serem mozzarellą.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1211
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 390
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1280
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1211
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 390
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1280
Składniki
Fasolkę gotujemy dio miękkości około 10 minut. Studzimy i kroimy w mniejsze kawałki. Kiełbaski kroimy w plasterki. Ser mozzarella kroimy w kostkę. Fasolkę mieszamy z serem i kiełbaskami. Dodajemy rozkłócone jajko i przyprawy. Cukinię kroimy wzdłuż na pół, wydrążamy środki. Wykładamy farsz. Pieczemy 35-40 minut w 180 stopniach. Smacznego ;)