Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, pyszna po prostu fajna alternatywa na obiad!!!
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 259
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 96
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 259
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 96
Składniki
Papryki umyć i odciąć górną część , wyciąć gniazdo nasienne i usunąć ze środka papryki nasiona. Papryki można od razu poukładać wszystkie do naczynia żaroodpornego.
FARSZ: Ryż ugotować z łyżeczką curry.Groszek zielony ugotować na półtwardo.Mięso umyć a następnie pokroić w kostkę.Cebule w paski.Następnie mięso i cebule razem podsmażyć na nie wielkiej ilości oleju i przyprawić do smaku ziołami oraz solą i pieprzem.Kukurydzę odsączyć. Wszystkie składniki połączyć w garnku i jak kto woli można jeszcze je doprawić.
Do środka papryk nałożyć farsz i lekko ubić. Przykryć górną częścią papryki.Piec w piekarniku rozgrzanym do 180 st przez ok 40 min.SMACZNEGO!!!!!