Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Faszerowane papryki są już hitem! Tanie i smaczne warzywo, jakim jest papryka, daje - dzięki swojemu pięknemu kształtowi - niesamowite możliwości w zakresie... faszerowania! Zobaczcie, jak łatwo i szybko zrobić nadziewaną paprykę w domu.
Łatwe i proste ciasto z makiem i kremem budyniowym. Każdy sobie poradzi z jeg...
Odsłon: 140
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 77
Wyśmienity bigos to wizytówka każdego domu. Jest pracochłonny, ale raz w roku...
Odsłon: 150
W te Święta rozgoszczą się u nas kruche ciasteczka z owocową niespodzianką, c...
Odsłon: 95
Sos z suszonych grzybów to idealny dodatek do kasz, krokietów, mięsa. Myślę,...
Odsłon: 188
Łatwe i proste ciasto z makiem i kremem budyniowym. Każdy sobie poradzi z jeg...
Odsłon: 140
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 77
Wyśmienity bigos to wizytówka każdego domu. Jest pracochłonny, ale raz w roku...
Odsłon: 150
W te Święta rozgoszczą się u nas kruche ciasteczka z owocową niespodzianką, c...
Odsłon: 95
Sos z suszonych grzybów to idealny dodatek do kasz, krokietów, mięsa. Myślę,...
Odsłon: 188
Składniki
Paprykę przekroić i oczyścić, pieczarki pokroić na plasterki, cebulkę posiekać, mozzarellę pokroić w kostkę, ugotować ryż.
Pieczarki podsmażyć na oliwie, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Ugotowany ryż wymieszać z podsmażonymi pieczarkami, pietruszką, cebulką i mozzarellą, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Powstałym farszem nadziać papryki, zapiekać w naczyniu żaroodpornym w 180 stopniach przez 30 minut (papryka powinna pozostać lekko twarda).
Przed podaniem posypać pokruszonym serem feta.