Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Faszerowane papryki są już hitem! Tanie i smaczne warzywo, jakim jest papryka, daje - dzięki swojemu pięknemu kształtowi - niesamowite możliwości w zakresie... faszerowania! Zobaczcie, jak łatwo i szybko zrobić nadziewaną paprykę w domu.
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 154
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 253
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 154
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 253
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Składniki
Paprykę przekroić i oczyścić, pieczarki pokroić na plasterki, cebulkę posiekać, mozzarellę pokroić w kostkę, ugotować ryż.
Pieczarki podsmażyć na oliwie, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Ugotowany ryż wymieszać z podsmażonymi pieczarkami, pietruszką, cebulką i mozzarellą, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Powstałym farszem nadziać papryki, zapiekać w naczyniu żaroodpornym w 180 stopniach przez 30 minut (papryka powinna pozostać lekko twarda).
Przed podaniem posypać pokruszonym serem feta.