Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,proste i nie drogie...
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2418
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4571
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1660
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 508
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2418
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4571
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1660
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 508
Składniki
Pieczarki,paprykę,cebulę pokroić w paseczki.Pieczarki dusić na patelni na masełku po chwili dodać sól, szczyptę papryki słodkiej kiedy już pieczarki będą prawie gotowe dołożyć do nich paprykę z cebulą i tak chwilkę smażyć często mieszając.Kiedy Już będzie wszystko gotowe odstawić do przestygnięcia.
Fileta pokroić w kosteczkę następnie podsmażyć na odrobinie oleju z bazylią,solą,pieprzem.Kiedy już będzie mięciutki,dodać do warzyw i dokładnie wymieszać.tak przygotowany farsz wyłożyć na rozwinięte ciasto francuskie posypać startym serem i brzegami ciasta wszystko przykryć.
Piec w piekarniku nagrzanym do 180 st przez około 20min.SMACZNEGO!!!!