Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,proste i nie drogie...
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18511
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7071
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30651
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18511
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7071
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30651
Składniki
Pieczarki,paprykę,cebulę pokroić w paseczki.Pieczarki dusić na patelni na masełku po chwili dodać sól, szczyptę papryki słodkiej kiedy już pieczarki będą prawie gotowe dołożyć do nich paprykę z cebulą i tak chwilkę smażyć często mieszając.Kiedy Już będzie wszystko gotowe odstawić do przestygnięcia.
Fileta pokroić w kosteczkę następnie podsmażyć na odrobinie oleju z bazylią,solą,pieprzem.Kiedy już będzie mięciutki,dodać do warzyw i dokładnie wymieszać.tak przygotowany farsz wyłożyć na rozwinięte ciasto francuskie posypać startym serem i brzegami ciasta wszystko przykryć.
Piec w piekarniku nagrzanym do 180 st przez około 20min.SMACZNEGO!!!!