Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste udka z kurczaka nadziewane pysznym farszem, pieczone w piekarniku, idealne na świąteczny obiad.
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 870
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8735
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3122
Polecam.
Odsłon: 1928
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 870
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8735
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3122
Polecam.
Odsłon: 1928
Składniki
1. Mięso z udek na około kości obcinamy, wyjmujemy kość. Doprawiamy solą oraz pomysłem na soczystego kurczaka. 2. Papryki, ogórki oraz ser kroimy w kostkę, dodajemy ketchup i mieszamy.
3. Gotowym farszem nadziewamy środek mięsa, zawijamy brzegi mięsa do środka tak żeby farsz nam nie wypadł. 4. Układamy w rękawie do pieczenia i pieczemy 35 minut w 180°c.
5. Danie gotowe. 6. Smacznego.