Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Faszerowane ziemniaki- bardzo dobre na obiad polecam warto wypróbować w takiej formie ziemniaki jak ja podałam.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17612
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1760
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15238
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4771
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8985
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17612
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1760
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15238
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4771
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8985
Składniki
Ziemniaki myjemy i gotujemy w mundurkach w osolonej wodzie. Odcedzamy studzimy i obieramy ze skórki. Każdy przekrawamy na pół i wydrążamy łyżeczką trochę środków. Paprykę i pieczarki kroimy w kostkę i podsmażamy na oleju, dodajemy do nich fasolkę, keczup i przyprawiamy. Ściągamy z ognia, gdy będą warzywa miękkie. Farsz nakładamy do ziemniaków posypujemy po wierzchu startym żółtym serem. Układamy na blaszce wyścielonej folią aluminiową lekko podlewamy olejem i zapiekamy w piekarniku do 15 minut. Podajemy z surówkami.