Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Faszerowane ziemniaki- bardzo dobre na obiad polecam warto wypróbować w takiej formie ziemniaki jak ja podałam.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 22
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3482
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 110
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 838
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 22
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3482
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 110
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 838
Składniki
Ziemniaki myjemy i gotujemy w mundurkach w osolonej wodzie. Odcedzamy studzimy i obieramy ze skórki. Każdy przekrawamy na pół i wydrążamy łyżeczką trochę środków. Paprykę i pieczarki kroimy w kostkę i podsmażamy na oleju, dodajemy do nich fasolkę, keczup i przyprawiamy. Ściągamy z ognia, gdy będą warzywa miękkie. Farsz nakładamy do ziemniaków posypujemy po wierzchu startym żółtym serem. Układamy na blaszce wyścielonej folią aluminiową lekko podlewamy olejem i zapiekamy w piekarniku do 15 minut. Podajemy z surówkami.