Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i smaczne roladki z kurczaka faszerowane pieczarkami
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6609
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154830
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1045
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 470
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6609
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154830
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1045
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 470
Składniki
Przygotowanie farszu. Pieczarki i cebulę drobno kroimy. Wsypujemy na rozgrzaną patelnię z olejem. Dodajemy wszystkie składniki i smażymy często mieszając. Teraz robimy marynatę. Do miski dajemy łyżkę oleju, łyżkę majonezu, łyżkę keczupu i mieszamy do jednolitej konsystencji. Kolej na mięso. Umyte filety kroimy na plastry wzdłuż po skosie. Następnie przykrywamy folią i rozbijamy. Każdy plaster smarujemy marynatą, następnie kładziemy farsz z pieczarek i zwijamy. Teraz obtaczamy w jajku oraz w bułce tartej i smażymy po około 3 minut z każdej strony.