Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i smaczne roladki z kurczaka faszerowane pieczarkami
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5752
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 7130
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 255
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5752
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 7130
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 255
Składniki
Przygotowanie farszu. Pieczarki i cebulę drobno kroimy. Wsypujemy na rozgrzaną patelnię z olejem. Dodajemy wszystkie składniki i smażymy często mieszając. Teraz robimy marynatę. Do miski dajemy łyżkę oleju, łyżkę majonezu, łyżkę keczupu i mieszamy do jednolitej konsystencji. Kolej na mięso. Umyte filety kroimy na plastry wzdłuż po skosie. Następnie przykrywamy folią i rozbijamy. Każdy plaster smarujemy marynatą, następnie kładziemy farsz z pieczarek i zwijamy. Teraz obtaczamy w jajku oraz w bułce tartej i smażymy po około 3 minut z każdej strony.