Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i smaczne roladki z kurczaka faszerowane pieczarkami
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 302
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 24716
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8931
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 717
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 302
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 24716
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8931
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 717
Składniki
Przygotowanie farszu. Pieczarki i cebulę drobno kroimy. Wsypujemy na rozgrzaną patelnię z olejem. Dodajemy wszystkie składniki i smażymy często mieszając. Teraz robimy marynatę. Do miski dajemy łyżkę oleju, łyżkę majonezu, łyżkę keczupu i mieszamy do jednolitej konsystencji. Kolej na mięso. Umyte filety kroimy na plastry wzdłuż po skosie. Następnie przykrywamy folią i rozbijamy. Każdy plaster smarujemy marynatą, następnie kładziemy farsz z pieczarek i zwijamy. Teraz obtaczamy w jajku oraz w bułce tartej i smażymy po około 3 minut z każdej strony.