Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Faszerowany kalafior"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 99
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 56
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 147
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 99
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 56
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 147
Składniki
Przepis Marty Matusiewicz z Bielska Białej</strong>
Kalafior gotuj 5 min w osolonej wodzie. Odcedź. Pokrojoną cebulę oraz startą włoszczyznę podsmaż na oleju. Kiedy ostygnie, wymieszaj z mięsem. Wbij jajko, przypraw. Farsz wciśnij między różyczki kalafiora.
Ułóż warzywo w naczyniu żaroodpornym, podlej bulionem, posyp papryką. Zapiekaj 50 min w temp. 160°C. Podaj polany sosem, np. jogurtowo-czosnkowym z ziemniakami.Źródło: Takie jest życie