Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Choć prawdziwa rolada śląska jest z wołowiny to bardzo często robi się ją z w...
Odsłon: 19310
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1054
Nie masz pomysłu na szybki deser bez pieczenia? Serniczki z patelni to strzał...
Odsłon: 771
Choć prawdziwa rolada śląska jest z wołowiny to bardzo często robi się ją z w...
Odsłon: 19310
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1054
Nie masz pomysłu na szybki deser bez pieczenia? Serniczki z patelni to strzał...
Odsłon: 771
Składniki
Dodać posiekany koperek, kolendrę i natkę.
Zupę podawać gorącą posypaną drobno posiekanymi jajkami.
Smacznego.
Warzywa oczyścić, obrać, umyć. Marchewki, pietruszkę i selera zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Ziemniaki pokroić w kostkę.
Zagotować bulion i dodać warzywa oraz wypłukaną kaszę gryczaną. Gotować ok 20 min.
Dodać pieprz młotkowany z kolendrą i sól do smaku.