Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30896
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3628
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4200
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1127
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30896
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3628
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4200
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1127
Składniki
Dodać posiekany koperek, kolendrę i natkę.
Zupę podawać gorącą posypaną drobno posiekanymi jajkami.
Smacznego.
Warzywa oczyścić, obrać, umyć. Marchewki, pietruszkę i selera zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Ziemniaki pokroić w kostkę.
Zagotować bulion i dodać warzywa oraz wypłukaną kaszę gryczaną. Gotować ok 20 min.
Dodać pieprz młotkowany z kolendrą i sól do smaku.