Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
odmiana dla typowego kotleta z piersi kurczaka
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 258
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5167
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 258
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5167
Składniki
1. mięso umyć, pokroić w poprzek na plastry, przyprawić wg uznania, odstawić do lodówki, 2. boczek pokroić w plastry, w plastrach mięsa i boczku zrobić nacięcia, na mięso położyć boczek a następnie jeden koniec przełożyć przez otwór (tak jak przy faworkach), 3. jajko rozbić, posolić, kotlety moczyć w jajku, następnie obtoczyć w bułce, smażyć na złoto na oleju, smacznego