Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
odmiana dla typowego kotleta z piersi kurczaka
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4472
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5907
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1367
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12701
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4472
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5907
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1367
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12701
Składniki
1. mięso umyć, pokroić w poprzek na plastry, przyprawić wg uznania, odstawić do lodówki, 2. boczek pokroić w plastry, w plastrach mięsa i boczku zrobić nacięcia, na mięso położyć boczek a następnie jeden koniec przełożyć przez otwór (tak jak przy faworkach), 3. jajko rozbić, posolić, kotlety moczyć w jajku, następnie obtoczyć w bułce, smażyć na złoto na oleju, smacznego