Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
odmiana dla typowego kotleta z piersi kurczaka
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 372
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 115
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 140
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 655
Przepis na pyszne i aromatyczne ciasteczka z wiórkami kokosowymi, które są sz...
Odsłon: 178
Malinowy Puch to ciasto na cienkim biszkopcie, z musem malinowym, herbatnikam...
Odsłon: 16127
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 372
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 115
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 140
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 655
Przepis na pyszne i aromatyczne ciasteczka z wiórkami kokosowymi, które są sz...
Odsłon: 178
Malinowy Puch to ciasto na cienkim biszkopcie, z musem malinowym, herbatnikam...
Odsłon: 16127
Składniki
1. mięso umyć, pokroić w poprzek na plastry, przyprawić wg uznania, odstawić do lodówki, 2. boczek pokroić w plastry, w plastrach mięsa i boczku zrobić nacięcia, na mięso położyć boczek a następnie jeden koniec przełożyć przez otwór (tak jak przy faworkach), 3. jajko rozbić, posolić, kotlety moczyć w jajku, następnie obtoczyć w bułce, smażyć na złoto na oleju, smacznego