Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
odmiana dla typowego kotleta z piersi kurczaka
Placki z selera to świetna i nietypowa alternatywa dla klasycznych placków zi...
Odsłon: 2424
Bardzo smaczna ryba smażona. Jeśli nam zostanie, można zrobić z reszty smaczn...
Odsłon: 113
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 5237
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 720
Placki z selera to świetna i nietypowa alternatywa dla klasycznych placków zi...
Odsłon: 2424
Bardzo smaczna ryba smażona. Jeśli nam zostanie, można zrobić z reszty smaczn...
Odsłon: 113
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 5237
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 720
Składniki
1. mięso umyć, pokroić w poprzek na plastry, przyprawić wg uznania, odstawić do lodówki, 2. boczek pokroić w plastry, w plastrach mięsa i boczku zrobić nacięcia, na mięso położyć boczek a następnie jeden koniec przełożyć przez otwór (tak jak przy faworkach), 3. jajko rozbić, posolić, kotlety moczyć w jajku, następnie obtoczyć w bułce, smażyć na złoto na oleju, smacznego