Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami trzeba urozmaicić dania obiadowe, proponuję fileciki z kurczaka w nietypowej ziemniaczanej panierce.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15068
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15068
Składniki
1. Mięso kroimy na duże kawałki i robimy w nich otwór tzw. kieszonki, doprawiamy przyprawą oraz solą.
2. Brokuł gotujemy w osolonej wodzie. 3. W kieszonce w każdy kawałku mięsa umieszczamy plasterek sera oraz po dwie małe różyczki brokuł.
4. Ziemniaki obieramy, ścieramy na tarce o dużych oczach. 5. Mięso panierujemy w mące, w roztrzepanym jajku oraz w ziemniakach
6. Smażymy na rozgrzanym oleju z każdej strony.
7. Kotlety gotowe. 8. Smacznego.