Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jalapeno to małe papryczki o smaku ostrym, nie każdy lubi ze względu na ostry smak ale jak użyjemy gotowego sosu i połączymy z mięsem, wyjdzie nam pyszne danie .
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
1. Fileta kroimy na duże kawałki.
2. Następnie nacinamy w każdy kawałek mięsa tak jak widać na zdjęciu.
3. Układamy na przemian po paseczku małym boczku oraz sera mozzarella.
4. Przekładamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia.
5. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
6. Zapiekamy 30 minut w 180˚C.
7. Robimy sos: ser żółty ścieramy na tarce o dużych oczkach.
8. Dodajemy serek śmietankowy.
9. 5 łyżek sosu Jalapeno
10. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
11. Dodajemy śmietanę.
12. Wszystko dokładanie mieszamy.
13. Wyjmujemy mięso z piekarnika i nakładamy sos i jeszcze zapiekamy 10 minut w 180˚C.
14. Danie gotowe. 15. Smacznego.