Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki z delikatnego mięsa z kurczaka, faszerowane kapustą czerwona, otulone aromatycznym boczkiem, który sprawia, że roladki są smaczne i soczyste. Dasz się skusić?
Chcę Wam dziś przedstawić przepis na bardzo delikatne i po prostu wspaniałe c...
Odsłon: 11083
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 47
Cukierki toffi bez cukru to świetna, słodka przekąska w ciągu dnia. Powstają...
Odsłon: 403
Masz ochotę na coś słodkiego? Przygotuj proste rogaliki z marmoladą. Możesz w...
Odsłon: 5391
Jeśli masz dość monotonnego śniadania, to polecamy skosztować chrupiącego baj...
Odsłon: 41
Chcę Wam dziś przedstawić przepis na bardzo delikatne i po prostu wspaniałe c...
Odsłon: 11083
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 47
Cukierki toffi bez cukru to świetna, słodka przekąska w ciągu dnia. Powstają...
Odsłon: 403
Masz ochotę na coś słodkiego? Przygotuj proste rogaliki z marmoladą. Możesz w...
Odsłon: 5391
Jeśli masz dość monotonnego śniadania, to polecamy skosztować chrupiącego baj...
Odsłon: 41
Składniki
1. Mięso kroję w plastry, delikatnie rozbijam, solę. 2. Kapustę drobno szatkuję, marchew obieram, ścieram na tarce o dużych oczkach, ogórki kroję w drobną kostkę, ser żółty ścieram na tarce. Warzywa z serem przekładam do miski wbijam jajko, doprawiam pieprzem oraz solą i mieszam.
3. Na każdy kawałek mięsa nakładam warzywa z serem i zwijam w roladki.
4. Mięso owijam boczkiem, układam na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i piekę w rozgrzanym piekarniki 30 minut w 180°C.
5. Roladki gotowe, podaję z surówką i ziemniakami. 6. Smacznego.