Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki z delikatnego mięsa z kurczaka, faszerowane kapustą czerwona, otulone aromatycznym boczkiem, który sprawia, że roladki są smaczne i soczyste. Dasz się skusić?
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 118
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21520
...naturalny, domowy. Bez sztucznych dodatków. Najlepszy. Polecam.
Odsłon: 73
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 111
Polecam.
Odsłon: 839
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 118
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21520
...naturalny, domowy. Bez sztucznych dodatków. Najlepszy. Polecam.
Odsłon: 73
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 111
Polecam.
Odsłon: 839
Składniki
1. Mięso kroję w plastry, delikatnie rozbijam, solę. 2. Kapustę drobno szatkuję, marchew obieram, ścieram na tarce o dużych oczkach, ogórki kroję w drobną kostkę, ser żółty ścieram na tarce. Warzywa z serem przekładam do miski wbijam jajko, doprawiam pieprzem oraz solą i mieszam.
3. Na każdy kawałek mięsa nakładam warzywa z serem i zwijam w roladki.
4. Mięso owijam boczkiem, układam na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i piekę w rozgrzanym piekarniki 30 minut w 180°C.
5. Roladki gotowe, podaję z surówką i ziemniakami. 6. Smacznego.