Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Faszerowany żółtym serem filet drobiowy podany z ostrymi papryczkami cherry i chlebem.
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 61
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 35
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 62
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 356
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2574
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 61
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 35
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 62
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 356
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2574
Składniki
Wymyte, osuszone filety z kurczaka dzielimy na połówki, tak żeby były dwa kawałki z całego fileta. Przyprawiamy solą i pieprzem ziołowym, robimy w każdym kawałku kieszeń i napełniamy ją startym, żółtym serem, po 2-3 łyżki startego sera.
Napełnione serem filety zabezpieczamy wykałaczkami.
Panierujemy każdy w jajku, mące, jajku i bułce tartej. Smażymy na gorącym tłuszczu na rumiany kolor z obu stron do miękkości mięsa.
Usmażone podajemy z ostrymi papryczkami cherry i chlebem. Smacznego!!!