Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste,aromatyczne
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 676
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 105
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 42
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2710
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 676
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 105
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 42
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2710
Składniki
Na rozgrzana oliwe wrzucamy czosnek lekko przesmazyc,dodac posiekana cebule,cukinie pokrojona w kostke oraz pomidora,rozmaryn tylko listki i dusic ok 5 min,osolic i doprawic pieprzem do smaku
Filet z kurczaka umyc ,oczyscic i delikatnie osolic (feta jest serem slonym!!!)
Naciac fiet wzdluż aby powstala gleboka kieszen,wlozyc fete i wczesniej przygotowany farsz uzupelniajac bazylia dokladnie zaciskajac brzegi.Mniej zaawansowanym proponuje brzegi spiac wykalaczkami.
Tak przygotowany filet wrzucamy na rozgrzana patelnie grillowa i poddajemy grillowaniu ok 3-4 minuty z kazdej strony.
Smacznego