Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414218
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2259
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414218
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2259
Składniki
Mięso oczyścić, umyć, osuszyć i pokroić w kostkę. Przełożyć do miseczki, dodać olej rzepakowy i przyprawę do grilla. Wymieszać. Pozostawić w lodówce ok. 30 min. Mięso przełożyć do naczynia żaroodpornego. Na mięsie ułożyć pokrojonego w talarki pora. Oprószyć solą i pieprzem. Posmarować majonezem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 45 min. Danie podawać ciepłe np. z ziemniaczkami i surówką obficie posypane natką pietruszki. Smacznego.