Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6432
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2035
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6432
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2035
 
         
         
                Składniki
Mięso oczyścić, umyć, osuszyć i pokroić w kostkę. Przełożyć do miseczki, dodać olej rzepakowy i przyprawę do grilla. Wymieszać. Pozostawić w lodówce ok. 30 min. Mięso przełożyć do naczynia żaroodpornego. Na mięsie ułożyć pokrojonego w talarki pora. Oprószyć solą i pieprzem. Posmarować majonezem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 45 min. Danie podawać ciepłe np. z ziemniaczkami i surówką obficie posypane natką pietruszki. Smacznego.