Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10366
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5966
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5307
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12805
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4561
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10366
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5966
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5307
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12805
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4561
Składniki
Mięso oczyścić, umyć, osuszyć i pokroić w kostkę. Przełożyć do miseczki, dodać olej rzepakowy i przyprawę do grilla. Wymieszać. Pozostawić w lodówce ok. 30 min. Mięso przełożyć do naczynia żaroodpornego. Na mięsie ułożyć pokrojonego w talarki pora. Oprószyć solą i pieprzem. Posmarować majonezem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 45 min. Danie podawać ciepłe np. z ziemniaczkami i surówką obficie posypane natką pietruszki. Smacznego.