Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336647
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3793
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422909
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2518
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336647
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3793
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422909
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2518
Składniki
Mięso oczyścić, umyć, osuszyć i pokroić w kostkę. Przełożyć do miseczki, dodać olej rzepakowy i przyprawę do grilla. Wymieszać. Pozostawić w lodówce ok. 30 min. Mięso przełożyć do naczynia żaroodpornego. Na mięsie ułożyć pokrojonego w talarki pora. Oprószyć solą i pieprzem. Posmarować majonezem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 45 min. Danie podawać ciepłe np. z ziemniaczkami i surówką obficie posypane natką pietruszki. Smacznego.