Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1235
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 477
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1323
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1235
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 477
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1323
Składniki
Pojedynczą pierś kurczaka przekroiłam wzdłuż na pół, porządnie rozbiłam tłuczkiem, osoliłam i opieprzyłam z obu stron. Na każdy płat mięsa nałożyłam plaster goudy i zrolowałam. Każdą roladkę posmarowałam masłem i zawinęłam szczelnie w folię aluminiową. Takie pakieciki wrzuciłam na gotującą się wodę i gotowałam ok. 20 minut.