Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna, chrupiąca panierka majonezowa -musztardowa. Przygotowanie nie zajmuje wiele czasu.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10269
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2904
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2003
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 763
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10269
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2904
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2003
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 763
Składniki
1. Filety kroimy na cieńsze plastry. 2. Obsmażamy na oleju z dodatkiem pieprzu oraz soli.
3. Wykładamy na blaszkę wyłożoną papierem.
4. Musztardę mieszamy z majonezem.
5. Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach. 6. Ser mieszamy z musztardą.
7. Sosem przykrywamy każdy kawałek mięsa.
8. Wierzch posypujemy bułką tartą.
9. Zapiekamy 30 minut w 180˚C. 10. Fileciki gotowe. 11. Smacznego.