Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna, chrupiąca panierka majonezowa -musztardowa. Przygotowanie nie zajmuje wiele czasu.
Prosta do przygotowania, pełna smaku i warzyw sałatka z ogórków, która idealn...
Odsłon: 28988
Szybkie i łatwe ciasto do popołudniowej kawy. Może to być jabłecznik, placek...
Odsłon: 168
Prosta do przygotowania, pełna smaku i warzyw sałatka z ogórków, która idealn...
Odsłon: 28988
Szybkie i łatwe ciasto do popołudniowej kawy. Może to być jabłecznik, placek...
Odsłon: 168
Składniki
1. Filety kroimy na cieńsze plastry. 2. Obsmażamy na oleju z dodatkiem pieprzu oraz soli.
3. Wykładamy na blaszkę wyłożoną papierem.
4. Musztardę mieszamy z majonezem.
5. Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach. 6. Ser mieszamy z musztardą.
7. Sosem przykrywamy każdy kawałek mięsa.
8. Wierzch posypujemy bułką tartą.
9. Zapiekamy 30 minut w 180˚C. 10. Fileciki gotowe. 11. Smacznego.