Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna, chrupiąca panierka majonezowa -musztardowa. Przygotowanie nie zajmuje wiele czasu.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5364
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 232
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 842
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 951
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 159
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5364
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 232
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 842
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 951
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 159
Składniki
1. Filety kroimy na cieńsze plastry. 2. Obsmażamy na oleju z dodatkiem pieprzu oraz soli.
3. Wykładamy na blaszkę wyłożoną papierem.
4. Musztardę mieszamy z majonezem.
5. Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach. 6. Ser mieszamy z musztardą.
7. Sosem przykrywamy każdy kawałek mięsa.
8. Wierzch posypujemy bułką tartą.
9. Zapiekamy 30 minut w 180˚C. 10. Fileciki gotowe. 11. Smacznego.