Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przede wszystkim jest bardzo smaczne
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1823
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1175
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2266
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1823
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1175
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2266
Składniki
Filet pokroić w kostkę,pieczarki obrać,zetrzeć na tarce(duże oczka)-gotować przez 5 minut w osolonej wodzie,odcedzić.
Filety wrzucić do miseczki,dodać pieczarki,wszystkie przyprawy oraz jajka rozmącone wraz z mąką ziemniaczaną-mieszaninę wlać do miseczki.Wszystko dokładnie wymieszać.Wstawić do lodówki(najlepiej na noc).Smażyć na gorącym tłuszczu kładąc niewielkie porcje łyżką.Można podawać z ziemniakami,ale lepiej smakują z frytkami .