Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przede wszystkim jest bardzo smaczne
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7829
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 277
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3027
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 582
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7829
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 277
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3027
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 582
Składniki
Filet pokroić w kostkę,pieczarki obrać,zetrzeć na tarce(duże oczka)-gotować przez 5 minut w osolonej wodzie,odcedzić.
Filety wrzucić do miseczki,dodać pieczarki,wszystkie przyprawy oraz jajka rozmącone wraz z mąką ziemniaczaną-mieszaninę wlać do miseczki.Wszystko dokładnie wymieszać.Wstawić do lodówki(najlepiej na noc).Smażyć na gorącym tłuszczu kładąc niewielkie porcje łyżką.Można podawać z ziemniakami,ale lepiej smakują z frytkami .