Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przede wszystkim jest bardzo smaczne
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1934
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2585
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1934
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2585
Składniki
Filet pokroić w kostkę,pieczarki obrać,zetrzeć na tarce(duże oczka)-gotować przez 5 minut w osolonej wodzie,odcedzić.
Filety wrzucić do miseczki,dodać pieczarki,wszystkie przyprawy oraz jajka rozmącone wraz z mąką ziemniaczaną-mieszaninę wlać do miseczki.Wszystko dokładnie wymieszać.Wstawić do lodówki(najlepiej na noc).Smażyć na gorącym tłuszczu kładąc niewielkie porcje łyżką.Można podawać z ziemniakami,ale lepiej smakują z frytkami .