Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filety w trochę innym wydaniu :)
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35891
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1266
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1779
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35891
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1266
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1779
        
        
                Składniki
1. Fileta myjemy i osuszamy, przekrawamy wpół i lekko rozbijamy.
Przygotowujemy ciasto: Do miski wbijamy jajka, dodajemy mąki, majonez, vegetę oraz żółty ser. Ciasto dokładnie mieszamy (powinno być bardziej gęste niż naleśnikowe).
W cieście zanurzamy kawałki kurczaka. Mieszamy, aby dokładnie oblepiło mięso. Odstawiamy na około 30 minut. Mięso smażymy.