Do góry

Dania główne Przepis na:

Filet w cieście serowym

Filet w cieście serowym

Autor:

Przepisów i artykułów: 105 Ocena: 337

Dodano:

Odsłon: 401

Filety w trochę innym wydaniu :)

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Filet w cieście serowym

Przygotowanie

  1. 1. Fileta myjemy i osuszamy, przekrawamy wpół i lekko rozbijamy.

  2. Przygotowujemy ciasto:
    Do miski wbijamy jajka, dodajemy mąki, majonez, vegetę oraz żółty ser. Ciasto dokładnie mieszamy (powinno być bardziej gęste niż naleśnikowe).

  3. W cieście zanurzamy kawałki kurczaka. Mieszamy, aby dokładnie oblepiło mięso. Odstawiamy na około 30 minut. Mięso smażymy.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń