Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filety w trochę innym wydaniu :)
Wątróbka kurza jest najdelikatniejsza i najbardziej soczysta. Jej przygotowan...
Odsłon: 1583
Wszystko zapakowane do słoiczków dzisiaj przyda się później. Polecam.
Odsłon: 745
Polecam bardzo smaczny i prosty w przygotowaniu sernik, tym razem z brzoskwin...
Odsłon: 2365
Wątróbka kurza jest najdelikatniejsza i najbardziej soczysta. Jej przygotowan...
Odsłon: 1583
Wszystko zapakowane do słoiczków dzisiaj przyda się później. Polecam.
Odsłon: 745
Polecam bardzo smaczny i prosty w przygotowaniu sernik, tym razem z brzoskwin...
Odsłon: 2365
Składniki
1. Fileta myjemy i osuszamy, przekrawamy wpół i lekko rozbijamy.
Przygotowujemy ciasto: Do miski wbijamy jajka, dodajemy mąki, majonez, vegetę oraz żółty ser. Ciasto dokładnie mieszamy (powinno być bardziej gęste niż naleśnikowe).
W cieście zanurzamy kawałki kurczaka. Mieszamy, aby dokładnie oblepiło mięso. Odstawiamy na około 30 minut. Mięso smażymy.