Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filety w trochę innym wydaniu :)
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 229
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 96
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 29
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 28
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 229
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 96
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 29
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 28
Składniki
1. Fileta myjemy i osuszamy, przekrawamy wpół i lekko rozbijamy.
Przygotowujemy ciasto: Do miski wbijamy jajka, dodajemy mąki, majonez, vegetę oraz żółty ser. Ciasto dokładnie mieszamy (powinno być bardziej gęste niż naleśnikowe).
W cieście zanurzamy kawałki kurczaka. Mieszamy, aby dokładnie oblepiło mięso. Odstawiamy na około 30 minut. Mięso smażymy.