Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filety w trochę innym wydaniu :)
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 210
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 928
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 504
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666473
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 210
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 928
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 504
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666473
Składniki
1. Fileta myjemy i osuszamy, przekrawamy wpół i lekko rozbijamy.
Przygotowujemy ciasto: Do miski wbijamy jajka, dodajemy mąki, majonez, vegetę oraz żółty ser. Ciasto dokładnie mieszamy (powinno być bardziej gęste niż naleśnikowe).
W cieście zanurzamy kawałki kurczaka. Mieszamy, aby dokładnie oblepiło mięso. Odstawiamy na około 30 minut. Mięso smażymy.