Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny filecik na niedzielny obiad.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 116
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1810
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14442
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19533
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 116
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1810
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14442
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19533
Składniki
Wykonanie: Filety natrzeć solą i pieprzem, włożyć do brytfanny i podlać bulionem. Piec w temperaturze 180 stopni około 30 minut polewając co jakiś czas wytworzonym sosem. Musztardę, jajo, bułkę tartą dokładnie wymieszać i przyprawić solą i pieprzem. Mięso wyjąć , przestudzić posmarować pastą musztardową, skropić olejem i zapiec jeszcze 15 minut w takiej samej temperaturze, aż powstanie rumiana skórka.