Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie, proste oraz smaczne danie
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30934
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3643
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4569
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1144
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30934
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3643
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4569
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1144
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, każdy plaster na połowę, doprawiamy solą oraz curry 2. Układamy po kawałku mięsa na foli aluminiowej
3. Następnie mięso przykrywamy połową plasterka sera 4. Na serze układamy warzywa i solimy
5. Zawijamy folię i w taki sposób przygotowujemy następne kawałki mięsa 6. Zapiekamy w piekarniku 30 minut w 180°C
7. Po upieczeniu odwijamy folię i układamy w naczyniu, ja podałam z pieczonymi ziemniakami ( ziemniaki obrałam pokroiłam w plasterki, ułożyłam w naczyniu żaroodpornym, doprawiałam przyprawą do ziemniaków i solą, następnie zapiekłam w piekarniku) również możemy zrobić sos, zmieszać majonez z ketchupem.
8. Danie gotowe 9. Smacznego