Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna propozycja na obiad filet z indyka pieczony, ziemniaki oraz ulubiona surówka.
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 41
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 56
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 47
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 74
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 41
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 56
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 47
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 74
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Składniki
Fileta pokrój w plastry, opłukaj i osusz ręcznikiem papierowym. Oliwę, miód oraz przyprawy wymieszaj ze sobą. Mięso przełóż do miski dodaj przyprawy i wymieszaj . Wstaw do lodówki najlepiej na całą noc.
Frytkownicę beztłuszczową ustaw na temperaturę 180 st. i włóż fileta na 30-35 minut do uzyskania złotego koloru. Po upieczeniu podaj z ugotowanymi ziemniakami, ulubioną surówką oraz sosem pieczeniowym.