Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna propozycja na obiad filet z indyka pieczony, ziemniaki oraz ulubiona surówka.
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5472
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34530
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2164
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113837
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5472
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34530
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2164
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113837
Składniki
Fileta pokrój w plastry, opłukaj i osusz ręcznikiem papierowym. Oliwę, miód oraz przyprawy wymieszaj ze sobą. Mięso przełóż do miski dodaj przyprawy i wymieszaj . Wstaw do lodówki najlepiej na całą noc.
Frytkownicę beztłuszczową ustaw na temperaturę 180 st. i włóż fileta na 30-35 minut do uzyskania złotego koloru. Po upieczeniu podaj z ugotowanymi ziemniakami, ulubioną surówką oraz sosem pieczeniowym.