Do góry

Dania główne Przepis na:

Filet z indyka w ziołach z warzywami gotowanymi na parze

Filet z indyka w ziołach z warzywami gotowanymi na parze

Autor:

Przepisów i artykułów: 11 Ocena: 165

Dodano:

Odsłon: 6412

Smaczne, proste i lekkie danie

Składniki

1-2 os. 30 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Filet z indyka w ziołach z warzywami gotowanymi na parze

Przygotowanie

  1. Obrane, umyte i pokrojone na cząstki warzywa gotuję na parze przez około 30 minut.
    W tym czasie obtoczone wcześniej w przyprawach sznycle wrzucam na rozgrzany olej. Dodaję pokrojoną w krążki cebulę.
    Robię zasmażkę do kalafiora (masło + tarta bułka).
    Po podaniu na talerz całość posypuję koperkiem.

    Smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń