Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, proste i lekkie danie
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 444
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 172
Przepis dnia
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 444
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 172
Przepis dnia
Składniki
Obrane, umyte i pokrojone na cząstki warzywa gotuję na parze przez około 30 minut. W tym czasie obtoczone wcześniej w przyprawach sznycle wrzucam na rozgrzany olej. Dodaję pokrojoną w krążki cebulę. Robię zasmażkę do kalafiora (masło + tarta bułka). Po podaniu na talerz całość posypuję koperkiem. Smacznego!