Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, proste i lekkie danie
Ta aromatyczna zupa z cieciorki rozgrzewa, syci i zachwyca głębią smaku. Świe...
Odsłon: 11416
Mięso z udzików w przyprawach podane z jędrnym brokułem.
Odsłon: 185
Ta aromatyczna zupa z cieciorki rozgrzewa, syci i zachwyca głębią smaku. Świe...
Odsłon: 11416
Mięso z udzików w przyprawach podane z jędrnym brokułem.
Odsłon: 185
Składniki
Obrane, umyte i pokrojone na cząstki warzywa gotuję na parze przez około 30 minut. W tym czasie obtoczone wcześniej w przyprawach sznycle wrzucam na rozgrzany olej. Dodaję pokrojoną w krążki cebulę. Robię zasmażkę do kalafiora (masło + tarta bułka). Po podaniu na talerz całość posypuję koperkiem. Smacznego!