Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, proste i lekkie danie
Jak to mówią na to danie najlepiej ciap kapusta jeszcze inaczej to panczkraut...
Odsłon: 99
Polecam.
Odsłon: 227
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 150
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 889
Jak to mówią na to danie najlepiej ciap kapusta jeszcze inaczej to panczkraut...
Odsłon: 99
Polecam.
Odsłon: 227
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 150
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 889
Składniki
Obrane, umyte i pokrojone na cząstki warzywa gotuję na parze przez około 30 minut. W tym czasie obtoczone wcześniej w przyprawach sznycle wrzucam na rozgrzany olej. Dodaję pokrojoną w krążki cebulę. Robię zasmażkę do kalafiora (masło + tarta bułka). Po podaniu na talerz całość posypuję koperkiem. Smacznego!