Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ser mozzarella, bazylia i pomidor to zawsze smaczne połączenie. W kilka chwil ze zwykłego fileta możemy zrobić oryginalne danie we włoskim stylu.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1417
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5928
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8872
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18716
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1417
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5928
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8872
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18716
Składniki
Filety z kurczaka przekrawamy wzdłuż na pół, posypujemy solą, pieprzem i papryką słodką,
Mozzarellę kroimy w plastry, z bazylii odrywamy listki, pomidorki kroimy.
Filety układamy w naczyniu żaroodpornym, układamy mozzarellę, bazylię i pomidorki. Filety pieczemy w 200 stopniach przez 25 minut.