Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ser mozzarella, bazylia i pomidor to zawsze smaczne połączenie. W kilka chwil ze zwykłego fileta możemy zrobić oryginalne danie we włoskim stylu.
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99017
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 117
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5087
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13699
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5910
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99017
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 117
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5087
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13699
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5910
Składniki
Filety z kurczaka przekrawamy wzdłuż na pół, posypujemy solą, pieprzem i papryką słodką,
Mozzarellę kroimy w plastry, z bazylii odrywamy listki, pomidorki kroimy.
Filety układamy w naczyniu żaroodpornym, układamy mozzarellę, bazylię i pomidorki. Filety pieczemy w 200 stopniach przez 25 minut.