Do góry

Dania główne Przepis na:

Filet z kurczaka po skandynawsku

Filet z kurczaka po skandynawsku

Autor:

Przepisów i artykułów: 2538 Ocena: 18842

Dodano:

Odsłon: 3471

Smaczny kurczak do drugiego dania.

Składniki

5-6 os. > 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Filet z kurczaka po skandynawsku

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Filety dokładnie opłukać i osuszyć. Wszystkie składniki na marynatę razem wymieszać , natrzeć mięso i odstawić na dwie godziny. Piekarnik nagrzać do temperatury 200 stopni, włożyć przygotowanego fileta i piec około pół godziny co jakiś czas obracając.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń