Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super przepis na smacznego fileta z kurczaka.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10833
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4842
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 960
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9261
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1377
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10833
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4842
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 960
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9261
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1377
Składniki
Wykonanie: Szparagi ugotować przez 25 minut w osolonej wodzie, twarde końce odciąć i odstawić. Filety lekko rozbić, posolić posypać pieprzem i obtoczyć w mące. Jaja rozbić, wymieszać z połową sera startego i moczyć przygotowane mięso, następnie usmażyć na oleju wymieszanym z masłem. Przyrumienić z obu stron na złoty kolor, ułożyć w naczyniu żaroodpornym, na mięsie położyć szparagi i rozłożyć resztę sera i zostawić na kilka minut w piekarniku.