Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super przepis na smacznego fileta z kurczaka.
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 189
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 194
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 483
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 126
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 189
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 194
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 483
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 126
Składniki
Wykonanie: Szparagi ugotować przez 25 minut w osolonej wodzie, twarde końce odciąć i odstawić. Filety lekko rozbić, posolić posypać pieprzem i obtoczyć w mące. Jaja rozbić, wymieszać z połową sera startego i moczyć przygotowane mięso, następnie usmażyć na oleju wymieszanym z masłem. Przyrumienić z obu stron na złoty kolor, ułożyć w naczyniu żaroodpornym, na mięsie położyć szparagi i rozłożyć resztę sera i zostawić na kilka minut w piekarniku.