Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mamy dla was alternatywę dla tradycyjnych kotletów z kurczaka. Kilka prostych zabiegów sprawia że danie smakuje jeszcze lepiej. Smacznego! Więcej na blogu www.smacznebodomowe.pl
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1361
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1361
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
• Jajka ubijamy do uzyskania puszystej piany prze kilka minut • Piersi z kurczaka rozbijamy na cieńsze płaty a następnie przyprawiamy do smaku: solą, pieprzem lub innymi przyprawami • Doprawione mięso obtaczamy w mące pszennej następnie w pianie z jajek i smażymy przez kilka minut na rozgrzanej patelni
• Po usmażeniu na każdą porcję nakładamy suszone pomidory i posypujemy serem mozzarella • Tak przygotowane piersi zapiekamy w piekarniku w 180 stopniach przez około 8 minut