Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie tych smaków, to prawdziwe dzieło kulinarne. Zapiekane mięso w piekarniku, pod pyszną i aromatyczną pierzynką, smaczne i sycące danie na każdą okazję i dla każdego.
Jeśli lubicie "sponiewieraną" mortadelę w jajku i bułce, to ta wersja na pewn...
Odsłon: 132
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 1476
Dzisiaj łazanki . Pyszne łazanki z młodą kapustą, szybko i smacznie;)
Odsłon: 8468
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 83
Jeśli lubicie "sponiewieraną" mortadelę w jajku i bułce, to ta wersja na pewn...
Odsłon: 132
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 1476
Dzisiaj łazanki . Pyszne łazanki z młodą kapustą, szybko i smacznie;)
Odsłon: 8468
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 83
Składniki
1. Mięso myjemy, osuszamy, obcinamy wystające części. Każdą połówkę mięsa nacinamy nożem w kratkę. Doprawiamy przyprawą do kurczaka oraz solą. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy w rozgrzanym piekarniku 20 minut w 180°C.
2. Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach, jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy, drobno kroimy i łączymy z serem. Dodajemy majonez, pieprz oraz sól. Dokładnie mieszamy i wykładamy na upieczone filety. 3. Zapiekamy 10 minut do rozpuszczenia się sera i żeby się trochę przypiekła pierzynka.
4. Danie gotowe. 5. Smacznego.