Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
Odsłon: 161
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 284
Tradycyjne pączki, ale po mojemu :) Czyli kolorowe. Pączki są z dodatkiem mł...
Odsłon: 57
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
Odsłon: 161
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 284
Tradycyjne pączki, ale po mojemu :) Czyli kolorowe. Pączki są z dodatkiem mł...
Odsłon: 57
Składniki
Mięso rozbić i doprawić.Kapustę poszatkować, wymieszać z wegetą i pietruszką.Cebulę pokroić i poddusić.Majonez wymieszać z keczupem.Na spód blaszki wyłożyć kapustę, na nią dać cebulę podduszoną i rozłożyć filety.Na każdy płat mięsa dajemy plaster sera i smarujemy majonezem wymieszanym z keczupem.Piec w piekarniku .Jeżeli kapusta wypuściła za mało soku to należy trochę podlać wodą.