Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 165
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 776
Polecam. Cytryna i kolendra to dobre dodatki do śledzi.
Odsłon: 224
Ciasteczka te przygotowałam z przepisu Kulinarneprzygody oto link do przepisu...
Odsłon: 112
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 165
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 776
Polecam. Cytryna i kolendra to dobre dodatki do śledzi.
Odsłon: 224
Ciasteczka te przygotowałam z przepisu Kulinarneprzygody oto link do przepisu...
Odsłon: 112
Składniki
Mięso rozbić i doprawić.Kapustę poszatkować, wymieszać z wegetą i pietruszką.Cebulę pokroić i poddusić.Majonez wymieszać z keczupem.Na spód blaszki wyłożyć kapustę, na nią dać cebulę podduszoną i rozłożyć filety.Na każdy płat mięsa dajemy plaster sera i smarujemy majonezem wymieszanym z keczupem.Piec w piekarniku .Jeżeli kapusta wypuściła za mało soku to należy trochę podlać wodą.