Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15904
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałą i szybką zakąskę świąteczną. Z...
Odsłon: 1583
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15904
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałą i szybką zakąskę świąteczną. Z...
Odsłon: 1583
Składniki
Mięso rozbić i doprawić.Kapustę poszatkować, wymieszać z wegetą i pietruszką.Cebulę pokroić i poddusić.Majonez wymieszać z keczupem.Na spód blaszki wyłożyć kapustę, na nią dać cebulę podduszoną i rozłożyć filety.Na każdy płat mięsa dajemy plaster sera i smarujemy majonezem wymieszanym z keczupem.Piec w piekarniku .Jeżeli kapusta wypuściła za mało soku to należy trochę podlać wodą.