Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 249
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 226
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1333
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 249
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 226
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1333
Składniki
Mięso rozbić i doprawić.Kapustę poszatkować, wymieszać z wegetą i pietruszką.Cebulę pokroić i poddusić.Majonez wymieszać z keczupem.Na spód blaszki wyłożyć kapustę, na nią dać cebulę podduszoną i rozłożyć filety.Na każdy płat mięsa dajemy plaster sera i smarujemy majonezem wymieszanym z keczupem.Piec w piekarniku .Jeżeli kapusta wypuściła za mało soku to należy trochę podlać wodą.