Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowany filet z kurczaka najlepiej smakuje z ryżem ugotowanym na sypko.
Wszyscy uwielbiają sałatkę gyros – dobrze doprawioną i skąpaną w dużej ilości...
Odsłon: 3431
Domowe kołaczyki to słodkości, na które większość się skusi. W tym wydaniu z...
Odsłon: 131
Wszyscy uwielbiają sałatkę gyros – dobrze doprawioną i skąpaną w dużej ilości...
Odsłon: 3431
Domowe kołaczyki to słodkości, na które większość się skusi. W tym wydaniu z...
Odsłon: 131
Składniki
Cebulę obieramy, kroimy w półplasterki. Seler myjemy i kroimy w plastry. Paprykę myjemy, usuwamy gniazdo nasienne i kroimy w kostkę. W rondlu rozpuszczamy masło, wrzucamy pokrojoną cebulę, oprószamy lekko solą i dusimy do czasu, aż będzie szklista. Następnie dodajemy seler, paprykę i szklankę wody. Dusimy pod przykryciem ok. 5 minut. Po tym czasie wrzucamy pokrojony w kostkę filet z kurczaka i ponownie dusimy, aż mięso będzie miękkie. Na koniec wlewamy śmietankę, doprawiamy solą i pieprzem oraz wrzucamy posiekaną natkę pietruszki.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Gotowane kawałki kurczaka panierowane i smażone
Dania główne
Bigos z młodej kapusty
Dania główne
Pierogi lubelskie
Dania główne
Siekane kotlety rybne
Gotowane kawałki kurczaka panierowane i smażone
Polecam bardzo smaczne danie z gotowanych kawałków kurczaka , które po ugotow...
Odsłon: 54
Bigos z młodej kapusty
Polecam bigos z młodej białej kapusty który uwielbia moja rodzinka. Młoda kap...
Odsłon: 93