Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, syte jednogarnkowe danie.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 248
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1329
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4173
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1180
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 248
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1329
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4173
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1180
Składniki
Filety pokroić na drobne kawałki. Zamarynować w oliwie z przyprawą do gyrosa i do kebaba. Wstawić do lodówki na 15-20 minut.
pieczarki pokroić w plasterki i udusić na oliwie na patelni
Cebulę pokroić w kosteczkę i zeszklić na patelni
Do brytwany przełożyć zamarynowane filety, podlać odrobiną wody i dusić. Jak mięso zmięknie, dodać resztę składników: pieczarki, cebulę i kukurydzę. Chwilę jeszcze dusić i gotowe. W międzyczasie ugotować kaszę.
Ugotowaną dodać do brytwany i wszystko razem wymieszać. Gotowe do podania.