Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak tego fileta zachwyci nie jedną osobę.
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1029
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4432
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 456
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2894
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38754
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1029
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4432
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 456
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2894
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38754
Składniki
Filety myjemy i osuszamy ręcznikiem papierowym. Ostrym nożem przecinamy filety wzdłuż, aby wyszły nam 4 płaskie kotlety. Przyprawiamy solą i pieprzem, obtaczamy w mące.
Na patelni rozgrzać olej i szybko obsmażyć filety, a następnie przełożyć je do formy do zapiekania, położyć plaster szynki i sera. Piec w rozgrzanym do 190 st.C piekarniku przez ok. 10-15 minut, do momentu, aż ser się roztopi. Po upieczeniu przełożyć na talerz i posypać pokrojonym szczypiorkiem. Smacznego