Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 12-03-2011
Potrawa pikantna.
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 293
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 22457
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8887
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 704
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 293
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 22457
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8887
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 704
Składniki
Filet podzielić na kawałki i obficie posypać przyprawą do kurczaka .Odstawić na minimum 1 godzinę.
Naczynie żaroodporne smarujemy tłuszczem. Na dno wysypujemy 2 paczki ryżu, na to układamy pokrojone w plastry cebulę. Następnie kładziemy kawałki fileta.
Zalewa: wodę wstawiamy na gaz i dodajemy kolejno: ząbki czosnku, margarynę, kostki rosołowe, cukier, pieprz, papryka i ketchup. Gotować 3 minuty.
Zalewamy potrawę w naczyniu i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do temp. 180 na 1 godz.