Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 12-03-2011
Potrawa pikantna.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3072
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 582
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3684
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 254
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 382
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3072
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 582
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3684
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 254
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 382
Składniki
Filet podzielić na kawałki i obficie posypać przyprawą do kurczaka .Odstawić na minimum 1 godzinę.
Naczynie żaroodporne smarujemy tłuszczem. Na dno wysypujemy 2 paczki ryżu, na to układamy pokrojone w plastry cebulę. Następnie kładziemy kawałki fileta.
Zalewa: wodę wstawiamy na gaz i dodajemy kolejno: ząbki czosnku, margarynę, kostki rosołowe, cukier, pieprz, papryka i ketchup. Gotować 3 minuty.
Zalewamy potrawę w naczyniu i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do temp. 180 na 1 godz.