Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyglądają jak schabowe a w środku niespodzianka.
Ta aromatyczna zupa z cieciorki rozgrzewa, syci i zachwyca głębią smaku. Świe...
Odsłon: 11423
Mięso z udzików w przyprawach podane z jędrnym brokułem.
Odsłon: 190
Ta aromatyczna zupa z cieciorki rozgrzewa, syci i zachwyca głębią smaku. Świe...
Odsłon: 11423
Mięso z udzików w przyprawach podane z jędrnym brokułem.
Odsłon: 190
Składniki
1. Fileta kroimy na cienkie płaty, rozbijamy. 2. Doprawiamy solą oraz przyprawą.
3. Rozkładamy liść kapusty.
4. Układamy jeden kawałek mięsa.
5. Pasek papryki.
6. Na paprykę rozkładamy ser.
7. Zwijamy w prostokąt.
8. Zanurzamy w jajku.
9. Panierujemy w bułce tartej.
10. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
11. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
12. Zapiekamy 20 minut w 180˚C 13. Kotlety gotowe. 14. Smacznego.