Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyglądają jak schabowe a w środku niespodzianka.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 168
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4375
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11886
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6778
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5590
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 168
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4375
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11886
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6778
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5590
Składniki
1. Fileta kroimy na cienkie płaty, rozbijamy. 2. Doprawiamy solą oraz przyprawą.
3. Rozkładamy liść kapusty.
4. Układamy jeden kawałek mięsa.
5. Pasek papryki.
6. Na paprykę rozkładamy ser.
7. Zwijamy w prostokąt.
8. Zanurzamy w jajku.
9. Panierujemy w bułce tartej.
10. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
11. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
12. Zapiekamy 20 minut w 180˚C 13. Kotlety gotowe. 14. Smacznego.