Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyglądają jak schabowe a w środku niespodzianka.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 166
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1294
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 166
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1294
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Składniki
1. Fileta kroimy na cienkie płaty, rozbijamy. 2. Doprawiamy solą oraz przyprawą.
3. Rozkładamy liść kapusty.
4. Układamy jeden kawałek mięsa.
5. Pasek papryki.
6. Na paprykę rozkładamy ser.
7. Zwijamy w prostokąt.
8. Zanurzamy w jajku.
9. Panierujemy w bułce tartej.
10. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
11. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
12. Zapiekamy 20 minut w 180˚C 13. Kotlety gotowe. 14. Smacznego.